Welkom bij Lucky Light Projectverlichting B.V.

 

Lucky Light Projectverlichting B.V. is al sinds 1999 actief in de wereld van verlichting en heeft in de loop der jaren een solide reputatie opgebouwd in Nederland, met name op het gebied van verlichtingsoplossingen voor bedrijven. Echter de laatste jaren weten ook steeds meer consumenten ons te vinden. Ons bedrijf voorziet bedrijven, retailers, installateurs en eindgebruikers van een breed scala aan hoogwaardige verlichtingsproducten.

Ons streven is om voor iedereen passende verlichtingsoplossingen te bieden. Dit realiseren we door uitsluitend producten van hoge kwaliteit te leveren, met een uitgebreid assortiment en een deel van onze producten direct beschikbaar in ons magazijn. Op deze manier streven we ernaar om u optimaal van dienst te zijn. Ons toegewijde team van 11 medewerkers, waarvan 7 specialisten met meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de verlichtingsbranche, staat voor u klaar.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf met hoogwaardige producten voor uw huis, winkel of bedrijf, dan bent u bij Lucky Light aan het juiste adres. Wij zijn er om u te voorzien van professioneel advies en duurzame verlichtingsoplossingen.

 

Lucky Light Projectverlichting BV

Tweelingenlaan 67 • 7324 BK Apeldoorn

055-5345905 • info@luckylight.nl