Welkom in de webwinkel van De Boer Licht

 

De Boer Licht is opgericht in 1967. In deze lange historie van meer dan 50 jaar is er uiteraard veel veranderd. Onze collectie is met de tijd meegegaan, maar onze service en persoonlijk contact met de klant is gebleven. En natuurlijk nog steeds gevestigd in het markante pand op de mooiste locatie van Sneek. De Boer Licht, u weet wel, die lampenzaak daar op de hoek.

De Boer Licht heeft een bijzonder groot assortiment lampen, van klassiek tot modern, van een eenvoudige vloerlamp tot een luxe hanglamp. Tevens hebben we een enorme voorraad losse lampenkappen in voorraad.                                                                                                             

Bij De Boer Licht wordt u door een klein en enthousiast team van medewerkers geholpen. Te beginnen bij Nomde. Sinds 2013 eigenaar van de zaak. De allround vakman, hij bezorgt, monteert en geeft (technische) lichtadviezen aan bedrijf en particulier. Gerda is de creatieve styliste. Ze komt graag bij u thuis voor een sfeer- en lichtadvies. Haar ruime ervaring levert al jaren vele dankbare klanten op. Silvia is de technische duizendpoot. Voor elk probleem heeft ze een creatieve oplossing. Wilt u specifiek informatie over “slimme ledlampen” te bedienen via een app of afstandsbediening, is zij de aangewezen persoon. Nicole is ons aanstormend talent. Zij maakt met haar frisse blik, gezonde nieuwsgierigheid en een flinke dosis humor ons team compleet.                                                         

  De Boer Licht - De Lampenwinkel van het Noorden - Sneek

 

 

Contact