Bex Elektro Dé Witgoed Specialist is volledig vernieuwd! - De Limburger  Mobile

Bex Elektro Dé Witgoed Specialist komt naar de klanten toe, we zijn dé witgoed & inbouwspecialist van midden Limburg en staan voor 58 jaar service kwaliteit en ervaring.

Bij ons koopt u alleen de beste producten waarvan wij de kwaliteit kunnen garanderen. Onze technisch dienst installeert alle apparatuur vakkundig, wanneer het u uitkomt en snel, doordat wij uit onze eigen magazijn leveren. Ook als uw product gerepareerd moet worden staat onze technische dienst voor u klaar, we repareren in de garantieperiode maar ook daarbuiten. 

Daarnaast zijn wij uw partner als u opzoek bent naar in een nieuwe keuken. Totaaloplossingen op het gebied van was & droog apparatuur, koelen & vries apparatuur, klein huishoudelijk, accessoires en verlichting. Voor zowel een passend lichtadvies of een vervangend lamp helpen wij u graag.

Bex Elektro heeft een verlichtings afdeling van 400m2. Hier voorzien wij u, onder het genot van een kopje koffie, van een passend lichtadvies.

Licht heeft een belangrijke invloed op de omgeving maar ook op u. Omdat we samen tot een goede oplossing willen komen kunnen we doormiddel van foto’s en kleurstalen u voorzien van een advies wat qua lichtsterkte en lichtkleur past bij je juiste stemming. Modern maar ook klassiek staan in de showroom, zowel inbouwspots als grotere projectverlichting behoren tot ons takenpakket.