WORMSKAMP LICHT & INTERIEUR

Licht speelt een belangrijke rol in je woning. Geen enkel interieur komt tot leven zonder toepassing van de juiste verlichting. Licht doet leven, licht bepaalt de sfeer. Is jouw verlichting aan vervanging toe ? Of ben je op zoek naar verlichting voor jouw nieuwe interieur ? Neem dan eens een kijkje bij Wormskamp Licht & Interieur in Doetinchem. Bij ons kun je kennis maken met een uitgebreide collectie passend in iedere stijl en interieur. En dat onder het genot van een kopje koffie.

 

De verlichtingsspecialist van Oost-Nederland

 

Lampen zijn één van de belangrijkste sfeermakers in een ruimte. Geen enkel interieur kan zonder goede verlichting. Wormskamp Licht & Interieur in Doetinchem biedt een uitgebreide collectie kwaliteitsverlichting in combinatie met een sfeervol interieur. Begonnen in 1963 zijn wij inmiddels één van de grootste verlichtingsspecialisten in Oost-Nederland. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar moderne of klassieke verlichting, bij Wormskamp Licht & Interieur is de kans van slagen bijzonder groot. Onze adviseur helpt jou graag bij het opstellen van een functioneel en creatief lichtplan, want het toepassen van de juiste verlichting is een vak apart. Ook laten we jou graag de nieuwste modellen zien op het gebied van LED-verlichting. 

 

                                                                       

 

Ons assortiment
 

In ons assortiment hebben wij zowel klassieke als moderne lampen c.q. design lampen. Zo hebben wij onder meer bureau-, hang-, plafond-, vloer-, tafel- en wandlampen in onze sfeervolle en overzichtelijke winkel.

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar om ieder interieur wat sfeervoller te maken, hebben wij voor ieder wat wils. Een gedeelte van ons prachtige pand is volledig ingericht als relaxfauteuilstudio. Met voor eenieder een fauteuil op maat.

 

 

Maandag:     Gesloten

Dinsdag:      10.00 tot 18.00 uur

Woensdag:   10.00 tot 18.00 uur

Donderdag:  10.00 tot 18.00 uur

Vrijdag:        10.00 tot 18.00 uur

Zaterdag:     10.00 tot 17.00 uur

Zondag:        Gesloten