Welkom bij Wieldraaijer Verlichting

Verlichting in uw woning is niet alleen functioneel, het is ook bepalend voor de sfeer in uw woning. Wieldraaijer Verlichting is de verlichtingsspeciaalzaak voor Nijverdal en omstreken. Opgericht in 1927 beschikken we over ruim 90 jaar kennis en ervaring op het gebied van binnenhuisverlichting. Zo kunt u in onze winkel terecht voor de verlichting van uw wensen die volledig past in uw interieur.

Alle soorten binnenhuisverlichting

Wieldraaijer Verlichting is dealer van diverse verlichtingsmerken uit binnen- en buitenland. Hiermee bieden wij een veelzijdig assortiment binnenhuisverlichting in vele uitvoeringen, materialen en stijlen. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends en daardoor is ons assortiment altijd in beweging. U kunt bij Wieldraaijer Verlichting terecht voor diverse soorten verlichting.

 

Een ruim assortiment verlichting

Op onze website vindt u meer informatie en inspiratie voor prachtige binnenhuisverlichting. Wilt u onze producten beter bekijken? We verwelkomen u graag in onze winkel, waar u voor ons volledige assortiment van verlichting terecht kunt.

 

Wieldraaijer Verlichting
Markt 1
7442 EC  Nijverdal

tel: 0548612484
mail: info@wieldraaijerverlichting.nl

 

Openingstijden

 

Dinsdag            9.30-17.30

Woensdag        9.30-17.30

Donderdag       9.30-17.30

Vrijdag              9.30-17.30

Zaterdag          9.30-17.00