Verlichting die zich onderscheidt

De collecties verlichting van Konings onderscheiden zich zichtbaar van de massaproductie. Dat is het gevolg van een intensieve speurtocht naar de exclusievere modellen. Veelal afkomstig van de kleinere verlichtingsfabrikanten in onder meer Frankrijk, Duitsland, Nederland en Spanje. In onze sfeervolle verlichtingszaak kan men een keuze maken uit diverse modellen, evenals uit vele lampenkappen, die eventueel, speciaal kunnen worden gemaakt.

Er is een zeer ruime keuze uit lampen voor elke woonsfeer. Ook voor de verlichting in uw tuin en rondom de woning kunt u terecht bij Konings. Er is een ruime keus in buitenverlichting en tuinverlichting van klassiek tot modern.
Naast de verlichting voor in huis heeft Konings ook verlichting voor kantoor en winkelinrichting. Hiervoor kunnen lichtplannen en berekengingen op maat worden gemaakt. Ook het aanlichten van gebouwen behoren tot de mogelijkheden.

Regelmatig worden complete verlichtingsplannen voor zowel particulieren als het bedrijfsleven gemaakt. Tot de gedegen service behoort tevens het repareren van lampen, ook al zijn ze elders gekocht. Met een geheel eigen garantie waarborgt Konings de kwaliteit van de verlichting.
Naast de verkoop van deze mooie verlichting heeft Konings de vakkennis en de vakmensen in huis om deze lampen bij u thuis of op bedrijf vakkundig te monteren.