Een lamp als kerstcadeau!

Wij hebben een leuke selectie gemaakt voor u.

Kerst Steinhauer

op de afbeelding hierboven:

 

Vloerlamp 4619 staal, messing of brons € 129,95
Een degelijke en functionele vloerlamp / leeslamp. Vervaardigd uit geborsteld staal. Met de buisdimmer “die verwerkt is langs de opgaande buis” kunt u deze lamp traploos dimmen om de gewenste sfeer te creëren. De veer zorgt er voor dat u deze vloerlamp zo kunt richten dat het licht precies daar komt waar u het wil hebben. Deze vloerlamp wordt geleverd inclusief een 100 watt halogeen lamp. Uit de serie Diamond. Bestel deze vloerlamp nu online met de service en garantie van een dealer bij u in de buurt.

 

Tafellamp 6934 staalTafellamp 6934 staal € 54,95

Tafellamp vervaardigd uit geborsteld staal en wit glas. De tafellamp is dimbaar door zijn touchdimmer in 4 standen. Ideaal als bedlamp. Uit de serie Ancilla. Voorzien voor E14 fitting maximaal 40 watt. Bestel deze tafellamp nu online met de service en garantie van een dealer bij u in de buurt.

 

 

 

 

 

Tafellamp 6185 bronsTafel / burolamp 6185 brons € 84,95

Mooie klassieke bureaulamp / tafellamp. Een tijdloos model vervaardigd uit bronskleurig metaal en groen glas. Het glas is kantelbaar. Voorzien van een E27 fitting (maximaal 60 watt). Geschikt voor LED, spaar en gloeilampen. Uit de serie De Rio. Bureaulamp is te bedienen door trekschakelaar. Bestel deze tafellamp nu online met de service en garantie van een dealer bij u in de buurt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanglamp 6537 staalHanglamp 6537 staal € 99,95

Stalen 1-lichts hanglamp met kristallen uit de serie Elise. Vervaardigd uit geborsteld staal. E27 fitting 1*60 watt. Geschikt voor LED lampen, spaarlampen en gloeilampen. Deze hanglamp is tijdens montage aan plafond in hoogte instelbaar. Bestel deze hanglamp nu online met de service en garantie van een dealer bij u in de buurt. 

 

 

 

 

Wandlamp 6620 witWandlamp 6620 wit € 119,95

Een schitterende wandlamp die ook buiten een kinderkamer sfeer geeft. Deze hertenkop vervaardigd uit wit en transparant kunststof is voorzien van een trekschakelaar (3 standen) en een E27 fitting maximaal 40 watt. Uit de serie Kids. Bestel deze kinderlamp nu online met de service en garantie van een dealer bij u in de buurt.
 

 


 

 

Vloerlamp 5894 bronsVloerlamp 5894 brons € 79,95

Een bronskleurige vloerlamp die geleverd word inclusief stoffen kap. De zwenkarm zorgt ervoor dat deze lamp precies daar licht geeft waar dit gewenst is. Aan / uit schakelaar te bedienen onder stoffen kap. E27 fitting. Geschikt voor spaarlampen, LED en gloeilampen. Uit de serie Mexlite. Bestel deze vloerlamp nu online met de service en garantie van een dealer bij u in de buurt. 

 

 

 

 

Hanglamp 7130 witHanglamp 7130 wit € 99,95

Bolvormige witte hanglamp uit de serie Salmon. Doorsnede 35 cm. De modernehanglamp is voorzien van een E27 fitting maximaal 60 watt. Geschikt voor spaarlampen, ledlampen en gloeilampen. Bestel deze hanglamp online met de service en garantie van een dealer bij u in de buurt. 

 

 

 

 

Wandlamp 3347 staalWandlamp 3347 staal € 69,95

Wandlamp uit de serie Peach. De sierlijk geborsteld stalen buizen eindigen op glazen kelken met in het midden een gematteerd gedeelte waardoor men niet rechtstreeks in het lampje kijkt. Doordat deze lamp voorzien is van een dimmer "verwerkt op de wandplaat" kan men iedere gewenste sfeer creëren. Geschikt voor LED, spaar en gloeilampen (E14 fitting). Bestel deze wandlamp nu online met de service en garantie van een dealer bij u in de buurt.

 

 

 

 

 

 

Spot 7159 staalSpot 7159 staal € 129,95

Verstelbare 3 lichts spot (draaibaar en kantelbaar). Deze industrieel ogende spot kan op de wand en op plafond gemonteerd worden. Inclusief 3 x 35 watt GU10 lampjes. Uit de serie West Point. Bestel deze spot nu online met de service en garantie van een dealer bij u in de buurt.