Het is leuk om uw interieur aan te passen aan de trends van het moment. Echter is het voor de meeste mensen geen optie om bij elke nieuwe trend alle meubels te vervangen. Kies daarom voor een goede basis van de inrichting van uw huis en vergeet daarbij de verlichting niet. Goede verlichting in huis is heel belangrijk, het is functioneel en bepalend voor sfeer.

 

Scandinavische eethoek / inrichting met stoere zwarte hanglamp

 

Industriele hanglamp

Voor deze eethoek is een robuuste, houten kloostertafel gekozen en een wit vintage kastje met jaren ’30 uitstraling, de stoere industriële hanglamp is een geweldige eyecatcher en in combinatie met de gekozen meubels een goede basis voor uw interieur. De onderkant van deze zwarte lamp ‘Warbier’ is afgewerkt met een gematteerde glasplaat, waardoor u niet direct in de lichtbron kijkt en de lamp dus zeer geschikt is voor boven de eettafel.

 

Scandinavische inrichting

Met deze basis elementen voor uw eethoek, kunt u vervolgens de sfeer van de inrichting heel makkelijk aanpassen aan actuele interieur trends. Een trend van het moment is de Scandinavische stijl, een combinatie van zwart, wit en hout met een warme en strakke uitstraling, aangevuld met grafische en groene elementen. Dat ziet u op deze foto’s terug in de keuze voor de poster aan de muur, de plantjes, bloemen en accessoires op tafel en in de styling van het kastje. De stoere hanglamp met industriële look past perfect in dit plaatje. Wanneer u behoefte heeft aan een andere styling, verandert u dit heel eenvoudig met de keuze voor andere accessoires, planten, bloemen en wandversiering. Zo creëert u snel een andere sfeer.

 

Bekijk hanglamp >